Annons

Renner ger första livstecknet från sjuksängen

Det såg kritiskt ut ett tag för den amerikanska skådespelaren Jeremy Renner.
Tillståndet är fortfarande allvarligt, men under tisdagen skickade stjärnan en hälsning till sina fans genom Instagram.
Nöje • Publicerad 4 januari 2023
Jeremy Renner är bland annat känd som Hawkeye i filmerna om "Avengers". Arkivbild.
Jeremy Renner är bland annat känd som Hawkeye i filmerna om "Avengers". Arkivbild.Foto: Vianney Le Caer

På nyårsdagen råkade stjärnan från "Avengers" köra över sitt eget ben med en snöplog utanför hemmet i Reno, Nevada och fick allvarliga bröst- och benskador i olyckan, skriver CNN.

Meddelandet på Instagram på tisdagen är det första livstecknet från stjärnan.

Annons

"Tack för alla vänliga ord. Jag är för illa tilltygad för att skriva men jag skickar all min kärlek till er", skriver stjärnan under en bild på sig själv i sjuksängen, uppenbarligen illa tilltygad med uppsvullet ansikte fyllt med sårskador och blåmärken.

Tidigare under tisdagen uppdaterade Renners presstalesperson mer detaljer kring stjärnans hälsotillstånd. Talespersonen berättade också att olyckan inträffade när Renner plogade snö på uppfarten till sitt hus så att hans familjemedlemmar skulle kunna åka hem efter julfirandet tillsammans.

Enligt presstalespersonen är Renners tillstånd stabilt och han blir långsamt bättre. Han är vaken, kan kommunicera och är vid gott mod. Dock stannar han på intensivvårdsavdelningen ytterligare en tid eftersom hans tillstånd fortfarande anses som allvarligt men stabilt.

Olyckan skedde på nyårsdagens morgon. Renners snöplog ska ha börjat rulla när stjärnan inte befann sig vid ratten och han blev skadad då han försökte ta sig in i plogbilen för att försöka stoppa den.

Enligt uppgift till CNN brukade Renner ploga både sin uppfart och grannarnas uppfarter vid behov.

Han har än så länge genomgått två operationer och det är oklart om fler kommer krävas.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons