Annons

Rättsdrama mellan Depp och Heard blir dokumentär

Tv • Publicerad 1 augusti 2023
Skådepselarna Amber Heard och Johnny Depp i domstolen i Virginia i maj 2022. Mycket av materialet från den direktsända rättegången förekommer i dokumentären. Arkivbild.
Skådepselarna Amber Heard och Johnny Depp i domstolen i Virginia i maj 2022. Mycket av materialet från den direktsända rättegången förekommer i dokumentären. Arkivbild.Foto: Brendan Smialowski/AP/TT

Skådespelarna Johnny Depps och Amber Heards mycket omtalade förtalsrättegång är ämnet för en kommande Netflix-dokumentär.

Den går under titeln "Depp v. Heard" och bygger mycket på det material som visades under den över 200 timmar långa livesända rättegången i Virginia som avslutades i juni förra året, skriver BBC.

Annons

Juryn fann då både Depp och Heard ansvariga för ärekränkning i stämningarna som de riktade mot varandra.

Varken Johnny Depp eller Amber Heard har deltagit i arbetet med serien som kommer finnas tillgänglig på Netflix i Sverige den 16 augusti.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons