Annons

Patti Scialfa gör nytt album

Musik • Publicerad 10 augusti 2020
Patti Scialfa jobbar på en ny soloskiva. Arkivbild.
Patti Scialfa jobbar på en ny soloskiva. Arkivbild.Foto: Bebeto Matthews/AP/TT

E Street Band-medlemmen Patti Scialfa är just nu aktuell med nya låtar på soundtracket till regissören Bobby Roths nya film "Pearl". I en intervju med Rolling Stone bekräftar hon också att hon jobbar på ett nytt soloalbum.

– Ja, jag har kommit halvvägs. Jag tror att hälften har mixats nu. Jag har resten av låtarna men jag måste skriva klart texterna. Jag har låtarna, melodierna, musiken och refrängerna, säger Scialfa till musiktidningen.

Annons

Hon hoppas kunna släppa albumet under våren 2021 – men det beror på om hon får tillräckligt med tid i studion som hon delar med maken Bruce Springsteen.

– Bruce har varit så produktiv på sistone så det har varit svårt för mig att komma in där. Han är alltid så här "jag måste göra den här saken och den här saken...". Att få jobba i sträck är det svåraste för mig, säger hon.

Patti Scialfa har tidigare släppt albumen "Rumble doll" (1993), "23d Street lullaby" (2004) och "Play it as it lays" (2007).

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons