Annons

Paddington återvänder till Peru i uppföljare

Film • Publicerad 4 april 2023
Paddington återvänder till biodukarna. Arkivbild.
Paddington återvänder till biodukarna. Arkivbild.Foto: Rob Latour/AP/TT

Den marmeladälskande björnen Paddington är på väg till vita duken. Inspelningen av den tredje filmen ska inledas i sommar, uppger Deadline.

Många av personerna och bolagen som låg bakom de framgångsrika två tidigare filmerna, varav den senaste kom 2017, återförenas i den nya filmen. Men i registolen sätter sig för första gången Dougal Wilson, som tidigare gjort musikvideor och reklamfilm.

Annons

"Efter att ha jobbat tio år med Paddingtonfilmer, så känner jag mig absurt beskyddande av den lilla björnen och jag är lättad över att Dougal kommer att vara där och hålla hans tass när han ger sig ut på sitt tredje äventyr för vita duken", säger tidigare regissören Paul King i en kommentar.

Handlingen hålls till största del hemlig, men den engelska titeln "Paddington in Peru" kan åtminstone ge en antydan åt var filmen kommer att utspela sig.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons