Annons

Nytt "The division" utvecklas i Malmö

Spel • Publicerad 22 september 2023
Skärmbild från "The division 2". Pressbild.
Skärmbild från "The division 2". Pressbild.Foto: Ubisoft

Malmöutvecklaren Massive har börjat sätta samman en utvecklingsgrupp för att bygga den tredje numrerade delen i "The division"-serien, meddelar ägaren Ubisoft i ett pressmeddelande.

Den taktiska tredjepersonsskjutaren fokuserar på samarbete och jakt på bättre vapen och utrustning, och utspelas i ett pandemidrabbat USA. "The division 2" från 2019 har spelats av 40 miljoner spelare.

Annons

Förutom den kommande trean släpps fortfarande material till föregångaren, och på olika håll i världen arbetar andra studior med ett mobilspel och ett gratisspel i serien.

Ubisoft har utsett Julian Gerighty till exekutiv producent för hela varumärket, för att se till att utvecklingen av alla titlar går i en och samma riktning, meddelar bolaget. Han var kreativt ansvarig för "The division 2" och är för närvarande det för Massives kommande "Star wars outlaws", en roll han behåller tills dess att det spelet är släppt.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons