Annons

Netflix-serien får en ny säsong

Tv • Publicerad 8 juni 2021
Fantasyberättelsen "Shadow and bone" med Daisy Head och Jessie Mei Li (bilden) får en andra säsong på Netflix. Pressbild.
Fantasyberättelsen "Shadow and bone" med Daisy Head och Jessie Mei Li (bilden) får en andra säsong på Netflix. Pressbild.Foto: Netflix

Fantasyserien "Shadow and bone" får en andra säsong på Netflix. Enligt strömningstjänsten sågs den första säsongen av över 55 miljoner tittare under de första 28 dagarna och tog sig in på topp-tio-listan i 93 länder, skriver Deadline.

Den första säsongen fick premiär den 23 april och kretsar kring den föräldralösa Alina Starkov (Jessie Mei Li) som lever i en krigshärjad värld när hon upptäcker magiska krafter och tar plats i en elitstyrka av soldater som kallas Grisha.

Annons

Serien bygger på en fantasyserie skriven av Leigh Bardugo som kallas för "Grishaverse" och med i rollistan finns bland andra Ben Barnes.

När den andra säsongen blir klar är ännu oklart.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons