GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Moonica Mac visar nya sidor av sig själv

Skivrecension • Publicerad 27 maj 2022
Detta är en recension i Borås Tidning. En recension är en kritikers bedömning av ett konstnärligt verk.
Pop

Moonica Mac

Album: Part two

Skivbolag: Dalapop

Sommarbrisen gör sig bäst med Moonica Mac i lurarna. Hennes tankar blir till ord och av känslorna blir det toner och melodier. Även om Lisa Brolander, som hon heter, oftast karaktäriseras av känslan av vemod och förtröstan innehåller just det vemodet något otroligt vackert. Hon kan nästan beskrivas som vår nutida Monica Zetterlund med sin kraftfulla röst. Med sitt växande artisteri och få år på musikscenen har hon inte bara visat fler sidor av sig själv, utan hon har också blivit ett större namn i Sverige – med all rätt. Precis som i debutalbumet är Part two något som berör. De blottande stunderna varvas med betraktelser och kärleken till hemorten, som i låten ”Dalarna”. På ett musikaliskt plan har vi något att se fram emot.

Yasmine AbdullahiSkicka e-post
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.