Annons

Meltzer i ny serie om varannan vecka-livet

Tv • Publicerad 3 februari 2021
Christine Meltzer spelar huvudrollen i "Udda veckor", som hon också varit med och utvecklat. Arkivbild.
Christine Meltzer spelar huvudrollen i "Udda veckor", som hon också varit med och utvecklat. Arkivbild.Foto: Henrik Montgomery/TT

Efter en uppslitande skilsmässa jonglerar Frida tre barn och varannan-vecka liv. Det är premissen för den nya dramaserien "Udda veckor" med Christine Meltzer och Linus Wahlgren i rollerna som ex-paret.

Bakom produktionen står FLX ("Kärlek och anarki", "Bonusfamiljen") och Feelgood ("Pappas pojkar", "Helt perfekt") samt Christine Meltzer som varit med och utvecklat serien.

Annons

"Jag är så supermallig över denna dramakomediserie. Det startade som en idé om att få följa en ensamstående mamma. Att vi nu är i full gång med att filma tillsammans med världens drömcast och drömregi gör att jag nyper mig lite armen varje dag jag går till inspelningen", säger Christine Meltzer i ett pressmeddelande.

"Udda veckor" får premiär på Discovery plus senare i vår.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons