Annons

McVie hedras av Nicks och Fleetwood

Musik • Publicerad 1 december 2022
Christine McVie hyllas nu av bandmedlemmarna i Fleetwood Mac. Arkivbild
Christine McVie hyllas nu av bandmedlemmarna i Fleetwood Mac. ArkivbildFoto: Evan Agostini

Sångerskan Stevie Nicks och trummisen Mick Fleetwood från gruppen Fleetwood Mac hyllar nu sin forna kollega, bandmedlemmen Christine McVie, som nyligen gick bort efter en kort tids sjukdom.

"För några timmar sedan fick jag veta att min bästa vän i hela världen sedan 1975 har gått bort", skrev Nicks på sociala medier, enligt Pitchfork. Nicks berättade också att hon inte fick veta att väninnan var sjuk förrän ett par dagar innan McVie gick bort.

Annons

"Jag ville åka till London, men fick höra att jag skulle vänta. Så sedan i lördags har en låt virvlat runt i mitt huvud, om och om igen. Jag trodde att jag kanske skulle få chansen att sjunga den för henne, så jag sjunger den för henne nu", skrev Nicks och lade upp sångtexten till Haims “Hallelujah" från 2019.

Mick Fleetwood lade också upp minnesord till McVie på sociala medier, där han bland annat skrev: "En del av mitt hjärta har flugit bort i dag. Jag kommer att sakna allt med dig Christine McVie. Så många minnen...de flyger till mig."

Christine McVie lämnade Fleetwood Mac 1998 och släppte flera soloskivor, men gick med igen 2014. Hon blev 79 år gammal.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons