Annons

Manus till ”Peaky blinders”-film nästan klart

Film • Publicerad 9 oktober 2022
Cillian Murphy i rollen som Thomas Shelby i "Peaky blinders". Filmen som tar vid där serien slutade väntas ha premiär 2024. Pressbild.
Cillian Murphy i rollen som Thomas Shelby i "Peaky blinders". Filmen som tar vid där serien slutade väntas ha premiär 2024. Pressbild.Foto: Robert Viglasky/AP/TT

Manuset till den kommande ”Peaky blinders”-filmen är nu nästan klart. Det uppger skådespelaren Cillian Murphy i en intervju med irländska radiostationen Today FM, rapporterar NME.

Filmen väntas fortsätta där den omåttligt populära Netflix-seriens sjätte säsong slutade, och beräknas ha premiär under 2024.

Annons

I intervjun medgav Cillian Murphy att han förvisso inte läst något av manuset ännu, men att tv-delen av serien nu är klar och att det finns fler historier att berätta.

Även seriens skapare, Steven Knight, har tidigare hintat om att historien kan fortsätta, både med film och en helt ny serie – om intresset hos publiken finns.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons