Annons

Lana Del Reys nya album släpps i oktober

Musik • Publicerad 8 september 2021
Lana Del Rey när hon uppträdde på festivalen Lollapalooza på Gärdet i Stockholm 2019. Arkivbild.
Lana Del Rey när hon uppträdde på festivalen Lollapalooza på Gärdet i Stockholm 2019. Arkivbild.Foto: Stina Stjernkvist/TT

Lana Del Reys nya album "Blue banisters" skulle egentligen ha släppts på USA:s nationaldag den 4 juli, men det dök aldrig upp. Nu har hon satt ett nytt datum för skivsläppet – den 22 oktober.

Samtidigt släpper hon på onsdagen den nya singeln "Arcadia", som hon skrivit tillsammans med medproducenten Drew Erickson, skriver Brooklyn Vegan.

Annons

"Lycka till lilla 'Arcadia', må du flyga in i hjärtan hos de som behöver höra dig", skriver världsstjärnan i ett Twitterinlägg på onsdagskvällen.

Tidigare har den amerikanska sångerskan delat med sig av tre låtar från det kommande albumet: "Blue banisters", "Text book" och "Wildflower wildfire".

Så sent som i mars i år släpptes hennes senaste album "Chemtrails over the country club".

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons