Annons

Kvinna nedringd efter Saucedos uppmaning

Melodifestivalen • Publicerad 7 februari 2021
Danny Saucedo hade skrivit ett telefonnummer på dekoren under sitt framträdande i Melodifestivalen.
Danny Saucedo hade skrivit ett telefonnummer på dekoren under sitt framträdande i Melodifestivalen.Foto: Foto: Jonas Ekströmer/TT

Under Danny Saucedos framträdande i Melodifestivalens stod plötsligt ett telefonnummer med uppmaningen "ring" på scendekoren. Numret gick till en av Saucedos bekanta och idén var hans egen, skriver Aftonbladet. Men den slarvigt skrivna sista siffran missuppfattades av tv-tittare som i stället ringde till Madeleine söder om Stockholm.

– Det var nåt fruktansvärt. Från ingenstans kom ett par hundra samtal och säkert 60 meddelanden. Jag stängde av telefonen, säger hon till Aftonbladet som också talat med Anette Brattström, projektledare för Melodifestivalen. Enligt henne är det inte okej att lämna ut telefonnummer i direktsändning utan att ha en överenskommelse om det.

– Jag har inte bett om det här överhuvudtaget, säger Madeleine.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons