Annons

Kiss sista spelning går av stapeln i New York

Nöje • Publicerad 1 mars 2023
Kiss kommer att spela 17 gånger under sin Nordamerika-turné i höst. Arkivbild.
Kiss kommer att spela 17 gånger under sin Nordamerika-turné i höst. Arkivbild.Foto: Charles Sykes/AP/TT

Kiss kommer att ta farväl av sin publik för gott på Madison Square Garden i New York, går rockveteranerna nu ut med. De två sista konserterna på bandets farvälsturné äger rum den 1 och 2 december i år, av totalt 17 som hålls under Nordamerika-turnén.

"Kiss kom till i New York City. På 23d Street. Ett halvt sekel sedan. Det kommer att vara ett stort privilegium och en ära att få avsluta turnén på Madison Square Garden, tio kvarter och 50 år från när vi först började", skriver bandet i ett uttalande.

Annons

Kiss kommer att påbörja turnén i oktober i Texas och sedan stanna till i Kalifornien, Washington, Kanada, Tennessee, Indiana, Illinois, Maryland och till sist New York.

Tidigare sades det att Kiss skulle hålla sin sista konsert under bandets Europaturné som också sker i år, men nu kommer alltså bandet att fortsätta turnera efter det.

Kiss spelar i Sverige den 12 och 13 juli.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons