Annons

Joe Exotic: Har drabbats av aggressiv cancer

Tv • Publicerad 4 november 2021
Joe Exotic har drabbats av en aggressiv cancer. Pressbild.Foto: Sue Ogrocki

"Tiger King"-stjärnan Joe Exotic, som är dömd till 22 års fängelse för anstiftan till mord, bekräftar på sociala medier att han drabbats av en aggressiv prostatacancer. Det skriver Deadline.

"Min prostatabiopsi kom tillbaka med en aggressiv cancer, jag väntar fortfarande på andra testresultat", skriver han i ett inlägg på Instagram.

Annons

Joe Exotic menar att han inte söker sympatier genom att avslöja diagnosen, men säger att han vill bli frisläppt, få behandling hemma, alternativt "njuta av tiden jag har kvar med nära och kära".

Joe Exotic avtjänar 22 års fängelse för anstiftan till mord, efter att ha lejt någon för att ta livet av djurrättsaktivisten och konkurrerande zooägaren Carole Baskin. Även hon nämns i inlägget: "Jag är säker på att Carole kommer att fira det här".

Parallellt med Joe Exotics avslöjande förbereder strömningsjätten Netflix släppet av den andra "Tiger King"-säsongen. Den uppföljande true crime-serien har premiär den 17 november.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons