Annons

Jeremy Renner utskriven från sjukhuset

Skådespelaren Jeremy Renner har fått komma hem från sjukhuset efter sin allvarliga plogolycka på nyårsdagen.
Nöje • Publicerad 17 januari 2023
Jeremy Renner har skrivits ut från sjukhuset efter nyårshelgens plogolycka. Arkivbild.
Jeremy Renner har skrivits ut från sjukhuset efter nyårshelgens plogolycka. Arkivbild.Foto: Vianney Le Caer/AP

Twitter skriver Avengers-stjärnan att han trots fortsatt hjärndimma är glad över att kunna se premiären av säsong två av "Mayor of Kingstown" hemma tillsammans med sin familj.

Det var när Renner skulle ploga en väg vid sin ranch i Nevada som olyckan inträffade. På sociala medier har Renner tidigare visat hur han tar itu med snömassorna på egendomen med hjälp av en pistmaskin utrustad med plog.

Annons

Området drabbades av hårt väder under nyårshelgen, och på något sätt kom maskinen i rullning och Renner blev delvis överkörd. Hans tillstånd beskrevs som kritiskt men stabilt när han fördes till sjukhus, och Renner har sedan dess vårdats på intensivvårdsavdelning för bröst- och benskador.

51-årige Renner är mest känd för sin roll i krigsdramat "The hurt locker", som han Oscarsnominerades för, och som Hawkeye i Marvels superhjältefilmer.

Han har en av huvudrollerna i thrillerserien "Mayor of Kingstown" vars andra säsong just inletts på Paramount+.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons