GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hurula släpper album och ger sig ut på turné

Den kritikerrosade artisten Hurula släpper livealbum och ger sig ut på turné i vinter.
"Jag tycker musik borde vara något som studsar runt i luften tillsammans med andra människor", skriver artisten i ett inlägg på sin Facebooksida.
Musik • Publicerad 21 juni 2021
Hurula släpper livealbum och ger sig ut på turné i Norden nästa år. Arkivbild.
Hurula släpper livealbum och ger sig ut på turné i Norden nästa år. Arkivbild.
Foto: Claudio Bresciani/TT

Robert Hurula, som de senaste tre åren tagit hem "Årets rock" på Grammisgalan, släpper nytt livealbum, skriver artisten i ett inlägg på sin Facebooksida på måndagen:

"Under den senaste tiden där konserter inte kunnat existera så som dom borde så har jag märkt att jag börjat lyssna mer och mer på liveskivor. Så nu i takt med att man hoppas på att musik kan börja leva igen så vill jag släppa denna skiva som ett slags dokument över en kväll innan allt detta."

Det kommande albumet – "På en grusbelagd parkeringsplats" – spelades in på Pustervik i Göteborg under turnén "Klass", och släpps den 22 oktober.

"Minns inte så mycket från just denna konsert. Det kanske är en bra grej. Konserter jag minns för mycket av brukar oftast vara kvällar där saker inte stämmer", skriver Hurula vidare i inlägget, och fortsätter:

"Och även om man ibland hör hur vi kämpar med att höra varandra i oljudet så är vi i alla fall i oljudet tillsammans."

Fakta: Hurula på turné 2022

4 februari: Kulturens hus, Luleå.

5 februari: Sara kulturhus, Skellefteå.

11 februari: Nöjesfabriken, Karlstad.

12 februari: Skylten, Linköping.

17 februari: Beta Amager Bio, Köpenhamn.

19 februari: Mejeriet, Lund.

22-23 februari: Pustervik, Göteborg.

24 februari: John Dee, Oslo.

25 februari: Frimis salonger, Örebro.

26 februari: Katalin And All That Jazz, Uppsala.

28 februari: Cirkus, Stockholm.

Biljetter släpps den 23 juni kl 10.00.

Källa: Facebook

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer