Annons

Hellström antyder gästspel på Göteborgsoperan

Musikal • Publicerad 7 oktober 2021
"Hur ska jag kunna hålla mig ifrån de här kvällarna?", säger Håkan Hellström i programbladet till förställningen ”Kärlek skonar ingen” i Göteborg. Arkivbild.
"Hur ska jag kunna hålla mig ifrån de här kvällarna?", säger Håkan Hellström i programbladet till förställningen ”Kärlek skonar ingen” i Göteborg. Arkivbild.Foto: Per Wahlberg/TT

Håkan Hellström antyder att han kanske kommer att smyga in i orkestern när musikalen ”Kärlek skonar ingen” har premiär på Göteborgsoperan på lördag.

"Hur ska jag kunna hålla mig ifrån de här kvällarna?", säger han i programbladet till förställningen berättar Göteborgs–Posten.

Annons

Han fortsätter: ”Jag har blivit lovad att få sitta med i orkesterdiket och kompa, så bli inte förvånade om ni skymtar mig där."

Det har varit stor efterfrågan efter biljetterna till musikalen ”Kärlek skonar ingen” som bygger på Håkan Hellströms låtskatt. Föreställningen innehåller också två helt nyskrivna sånger: ”Vem vill vara din vän när du tappat glansen” och ”Vi visste inte vart kärlek skulle ta oss” .

”Kärlek skonar ingen” är skapad av Victoria Brattström, Simon Ljungman, Mirja Unge och Håkan Hellström själv. Musikalen har premiär i Göteborg den 9 oktober.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons