Annons

Grimsåstjej i ”Love island”

I kväll dyker Vanessa Johansson från Grimsås upp i tv-rutan, i dokusåpan ”Love island Sverige” på TV 4.
Tv • Publicerad 4 september 2018
Vanessa Johansson från Grimsås.
Vanessa Johansson från Grimsås.Foto: Tv4

Vanessa Johansson är en 21-årig badvakt och modell som introduceras som deltagare i programmet, där ett antal singlar lever isolerade i en villa på jakt efter kärleken. Den deltagare som inte hittar någon partner riskerar att lämna programmet, samtidigt som det hela tiden kommer nya singlar till villan. Det vinnande paret kan också kamma hem en halv miljon kronor.

– Jag har en kompis som är intresserad av den engelska originalserien "Love island UK” och vi pratade om detta och googlade lite. Då kom det upp att Sverige ska ha sin första säsong av ”Love island” och att det var fritt fram att söka. Jag sökte på skoj och de hörde av sig väldigt snabbt. Nu är jag här i Grekland, säger Vanessa Johansson.

Annons

Hur förväntar du dig att det ska bli?

– Först och främst vill jag ju förstås försöka hitta kärleken, sedan hoppas jag på en jäkligt bra gemenskap och att jag ska skaffa vänner för livet.

Nu när jag pratar med dig är det bara en timme kvar tills du ska in i programmet. Hur känns det?

– Det är väldigt nervöst förstås, men det ska nog gå bra.

Finns det något som du är orolig för?

– Kanske om personen man gillar är upptagen med någon annan.

Hur skulle du beskriva dig själv?

– Jag är omtänksam men har lite skinn på näsan. Lite knasig med en massa självförtroende, samtidigt som jag är ödmjuk. Lite av allt, med andra ord.

Tänker du ha någon strategi i serien?

– Jag försöker vara mig själv, mindre bortkommen. Dessutom ska jag försöka att charma alla. Jag vet vad jag vill ha, men jag är öppen att ge alla en ärlig chans.

Vanessa Johansson är inte den enda med koppling till Sjuhärad i programmet. Love Island Sverige är producerat av boråsaren Caroline Claesson, som nyligen nominerades till Kristallen för höstens säsong av Paradise hotel.

Niclas SennertegSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons