Annons

"Glee"-stjärna vill söka efter Naya Rivera

Tv • Publicerad 12 juli 2020
Naya Rivera misstänks ha drunknat. Arkivbild.
Naya Rivera misstänks ha drunknat. Arkivbild.Foto: Richard Shotwell/AP/TT
Heather Morris vill söka efter sin "Glee"-kollega. Arkivbild.
Heather Morris vill söka efter sin "Glee"-kollega. Arkivbild.Foto: Richard Shotwell/AP/TT

"Glee"-skådespelaren Naya Rivera, som befaras ha drunknat efter att hon försvann under en båttur i Lake Piru i Kalifornien i onsdags, har ännu inte återfunnits.

Sökandet pågår fortfarande och nu vill hennes kollegor hjälpa till. Heather Morris, som spelade Brittany Pierce i tv-serien, skriver på Twitter till det lokala sheriffkontoret att hon vill dra i gång en sökinsats till fots runt sjön.

Annons

"Jag förstår att ni gör allt ni kan, men vi känner oss hjälplösa och maktlösa och vill hjälpa till på alla sätt vi kan", skriver Morris på Twitter.

Samtidigt rapporterar TMZ att myndigheterna kommer att leta efter Naya Rivera i de stugor som finns runt sjön. En talesperson för sheriffkontoret säger till nöjessajten att man fortfarande tror att skådespelaren befinner sig i sjön men att man ska knacka dörr för att vara på den säkra sidan.

Naya Rivera var ute på en båttur med sin fyraåriga son när hon försvann. Enligt sonen, som uppges vara oskadd, kom hon inte tillbaka efter en simtur.

Rivera spelade Santana Lopez i den flerfaldigt Emmy- och Golden Globe-prisade tv-serien "Glee" mellan 2009 och 2015.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons