Annons

Fonda om Brady: "Blev knäsvag"

Film • Publicerad 7 januari 2023
Jane Fonda, Rita Moreno, Lily Tomlin och Sally Field under premiären av "80 for Brady" i Palm Springs.
Jane Fonda, Rita Moreno, Lily Tomlin och Sally Field under premiären av "80 for Brady" i Palm Springs.Foto: Chris Pizzello/AP/TT

Årets upplaga av den amerikanska filmfestivalen i Palm Springs i Kalifornien har invigts. Första kvällens huvudpunkt på programmet var premiären av den nya sportkomedin "80 for Brady", skriver The Hollywood Reporter.

På plats var filmens veterankvartett Lily Tomlin, 83, Rita Moreno, 91, Sally Field, 76, och Jane Fonda, 85. I filmen ska de fyra kvinnorna åka till Super Bowl för att se sin idol, den amerikanska fotbollsstjärnan Tom Brady.

Annons

Kärleken till Brady verkar ha smittat av sig på Fonda, som beskrev sitt första möte med idrottsmannen i samband med visningen.

– Jag blev knäsvag när han kom in mitt boende. Jag var tvungen att hålla fast i något. Han är så vacker, sade Fonda enligt Variety och fortsatte:

– Jag har en enorm respekt för hans talang. Någon som är bäst i världen på det han gör måste hyllas och respekteras. Jag var helt tagen.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons