Annons

Sommarbio återvänder till Stockholmspark

Film • Publicerad 11 maj 2023
Fjolårets filmvisning i Rålambshovsparken. Arkivbild.
Fjolårets filmvisning i Rålambshovsparken. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Stockholms filmfestival arrangerar återigen sommarbio i Rålambshovsparken i Stockholm. Den 16–20 augusti arrangerar man enligt egen utsago Europas största utomhusbio – med gratis inträde och en 90 kvadratmeter stor bioduk.

Temat för årets bio är "Heroes in the park" där man "riktar strålkastarljuset mot berättelser som lyfter och stärker oss". Arrangörerna låter filmälskare vara med och välja vilka filmer man visar, och som smakprov presenterar man de två första filmerna – "Aliens – återkomsten" och "Dirty dancing".

"Vi fick ett otroligt fint gensvar förra året från publiken när vi bad dem rösta på sina favoritfilmer. I år har vi ett liknande upplägg där vi ser framemot besökarnas engagemang och förslag", säger Beatrice Karlsson, programchef från Stockholms filmfestival, i ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons