Annons

Dragomir Mrsic skriver självbiografi

Litteratur • Publicerad 9 november 2021
Dragomir Mrsic. Arkivbild.
Dragomir Mrsic. Arkivbild.Foto: Stina Stjernkvist/TT

Skådespelaren Dragomir Mrsic släpper sin självbiografi "Där jag kommer ifrån". Boken, som ges ut den 1 december, är skriven tillsammans med journalisten och producenten Theodor Lundgren.

I boken skildras bland annat hur Mrsic som liten tillsammans med sin familj lämnade nuvarande Bosnien-Hercegovina för Stockholmsförorten Fittja, där han drogs in i ett kriminellt liv. Den berättar även om det omtalade rånet mot Gotabanken där Mrsic deltog, samt om hans väg ut ur kriminaliteten och hans karriär som skådespelare.

"Jag hoppas att de som läser förstår att man kan ändra sitt liv om man fortsätter att kämpa. Jag vill ge hopp till alla som inte har det så lätt. För mig har boken även varit ett sätt att lätta mitt hjärta, lite självterapi helt enkelt", säger Dragomir Mrsic i ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons