Annons

Donald Trump ger ut fotobok

Litteratur • Publicerad 20 november 2021
USA:s dåvarande president talar i telefon vid sitt skrivbord i Ovala rummet i Vita huset i oktober 2020.
USA:s dåvarande president talar i telefon vid sitt skrivbord i Ovala rummet i Vita huset i oktober 2020.Foto: Alex Brandon/AP/TT

Donald Trump sammanfattar sin tid i Vita huset – i en ny fotobok. Enligt New York Times ska boken "Our journey together" innehålla mer än 300 fotografier med bildtexter skrivna av den före detta presidenten.

Boken ges ut av förlaget Winning Team Publishing, som skapats av sonen Donald Trump Jr och Sergio Gor, vilka båda jobbade i Trumps kampanjstab 2020. Det är oklart om expresidenten först försökt sälja boken till andra förlag.

Annons

Det har tidigare ryktats om att Donald Trump är på gång att skriva sina memoarer, bland annat för att han själv påstått att han "skriver som en galning" och hävdat att "när den tiden kommer kommer ni att få se böckernas bok".

"Our journey together" sammanfattar dock bara hans ämbetsperiod i bilder, med kortfattade kommentarer. Boken ges ut den 7 december.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons