Annons

Di Leva hyllar Bowie på Uport

Den andra augusti slår den populära festivalen Uport i Ulricehamn upp dörrarna. Idag avslöjades ytterligare en artist – ingen mindre än Thomas Di Leva.
Publicerad 20 juni 2019
Thomas Di Leva kommer till Uport-festivalen i sommar.
Thomas Di Leva kommer till Uport-festivalen i sommar.Foto: Vilhelm Stokstad / TT

Tidigare står det klart att artister som bland andra Mando Diao, Seinabo Sey, Norlie & KKV, The Sounds och Silvana Imam kommer att inta festivalscenen.

Under torsdagen avslöjade arrangörerna på sin Facebook även att Thomas Di Leva kommer till festivalen. Både med sin hyllade tolkning av David Bowie, som han framförde i Borås tidigare i våras, men också med en mix av sina egna klassiker.

Annons

”Vänta er en färgstark konsert där ni får njuta av Bowies största hits, tolkade och arrangerade av Di Leva, mixat med lite av hans egna klassiker. Detta kommer att bli helt fantastiskt”, skriver Uport-arrangörerna på sin Facebook-sida.

Förutom ovan nämnda artister kommer också Huset, Backyard Babies, Movits, Victor Leksell, Wiktoria, Gammal och Samir & Viktor till festivalen som pågår mellan den andra och tredje augusti.

Elin GustafssonSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons