Annons

De visar Britney Spears-dokumentären

Nöje • Publicerad 12 februari 2021
En ny dokumentär skildrar Britney Spears konflikt med sin pappa Jamie Spears, som har lett till rörelsen "FreeBritney". Arkivbild.
En ny dokumentär skildrar Britney Spears konflikt med sin pappa Jamie Spears, som har lett till rörelsen "FreeBritney". Arkivbild.Foto: AP/TT

Den uppmärksammade dokumentären ”Framing Britney Spears” som skildrar popstjärnans kamp för att återfå makten över sitt liv, får Sverige-premiär den 13 februari, på TV4 Play.

Dokumentären produceras av The New York Times och djupdyker i Britney Spears liv och karriär. Den skildrar också hur ett sammanbrott 2007 ledde till att hennes tillgångar kontrolleras av hennes far, som är hennes förmyndare.

Annons

Dokumentären undersöker vad som ligger bakom stjärnans domstolsstrid med sin far, och varför hon försvann från rampljuset. Den följer också de fans som har skapat rörelsen #FreeBritney, eftersom de vill befria stjärnan från förmyndarskapet.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons