Annons

De tävlar i "Alla mot alla"

Television • Publicerad 17 januari 2023
Erik Haag och Lotta Lundgren tävlar i "Alla mot alla". Pressbild.
Erik Haag och Lotta Lundgren tävlar i "Alla mot alla". Pressbild.Foto: Discovery+

Tv-personligheterna Erik Haag och Lotta Lundgren är några av de första som tävlar i den nionde säsongen av Filip och Fredriks frågesportprogram "Alla mot alla". Duon ställs mot Lina Thomsgård och Kristoffer Appelquist, också de tv-personligheter, i premiären den 30 januari.

Andra deltagare som kommer att tävla är programledaren Elin Ek och musikern Dregen, tidigare friidrottaren Erica Johansson och tv-personligheten och trollkarlen Tobias Blom, musikjournalisten Jan Gradvall och tidigare SVT-vd:n Eva Hamilton, journalisterna Linnéa Wikblad och Henrik Torehammar, komikerna Emma Knyckare och Ola Söderholm samt tv-personligheten Pontus Gårdinger och politikern Lina Axelsson Kihlblom.

Förra året var det Olof Lundh och Ebba Kleberg von Sydow som till sist stod som vinnare i programmet, som sänds på Discovery+ och Kanal 5.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons