Annons

De gör huvudrollerna i "En vampyrs bekännelse"

Tv • Publicerad 5 oktober 2021
Jacob Anderson, känd från "Game of thrones" spelar i nya "En vampyrs bekännelse". Arkivbild.
Jacob Anderson, känd från "Game of thrones" spelar i nya "En vampyrs bekännelse". Arkivbild.Foto: Willy Sanjuan/AP/TT

Tv-bolaget AMC har köpt rättigheterna till Anne Rice bokserie "Vampyrkrönikan". Nu verkar inspelningarna snart dra i gång och de tre huvudrollerna presenteras.

I rollen som vampyren Louis syns Jacob Anderson, främst känd för sin roll som Greyworm i "Game of thrones". Rollen gjordes av Brad Pitt i filmen "En vampyrs bekännelse" från 1994. Rollfiguren Lestat gestaltas av Sam Reid, som senast spelade i tv-serien "The Newsreader".

Annons

Den unga Claudia, Kirsten Dunst i filmen, kommer att spelas av Bailey Bass, som även har en roll i de kommande "Avatar"-filmerna, skriver Deadline.

AMC har köpt rättigheterna till 18 av böckerna i Anne Rice serie om vampyrer i New Orleans. Manusförfattare och producent är Rolin Jones, som ligger bakom rebootversionen av "Perry Mason".

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons