Annons

De gästar "Musikhjälpen"

Victor Leksell, Veronica Maggio och Miriam Bryant är några av gästerna som spelar i årets upplaga av "Musikhjälpen".
Nöje • Publicerad 7 december 2022
Victor Leksell är en av artisterna som uppträder under årets upplaga av "Musikhjälpen".
Victor Leksell är en av artisterna som uppträder under årets upplaga av "Musikhjälpen".Foto: Christine Olsson/TT

Den 12 december är det dags för programledarna Oscar Zia, Tina Mehrafzoon och Klas Eriksson att gå in i "Musikhjälpens" sedvanliga glasbur – denna gång placerad på Kungstorget i Göteborg. Framför trion ligger 144 radiotimmar på temat ”För en tryggare barndom på flykt från krig”– och under veckan kommer över 40 artister att komma till buren för att spela live.

Victor Leksell, The Tallest Man On Earth, A36 och Veronica Maggio och Miriam Bryant är några av artisterna. Bland gästerna som får hälsa på i buren finns bland andra Marie Agerhäll, Filip Dikmen, Madeleine Eliza och Torbjörn Averås Skorup.

Annons

Som vanligt arrangeras också ett stort antal tävlingar och auktioner att bjuda på under programmets gång. I år finns bland annat chansen att ropa hem en skidlektion med Charlotte Kalla och en helg i Vemdalen.

Det är 15:e gången "Musikhjälpen" arrangeras. I fjol samlades 54 miljoner kronor in till Radiohjälpen för välgörande ändamål.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons