Annons

Chan och Rogen klar för ny Turtles-film

Film • Publicerad 5 mars 2023
Seth Rogen i samband med att rollistan till den nnya Turtles-filmen presenterades vid Nickelodeon Kids' Choice Awards under lördagen.
Seth Rogen i samband med att rollistan till den nnya Turtles-filmen presenterades vid Nickelodeon Kids' Choice Awards under lördagen.Foto: Richard Shotwell

Det blir en stjärnspäckad ensemble som ger röst åt de kamsportsskickliga sköldpaddorna när Turtles gör comeback på bioduken i "Teenage mutant ninja turtles: Mutant mayhem", skriver The Hollywood Reporter.

Bland namnen märks bland andra Jackie Chan, Seth Rogen, Ice Cube, John Cena, Maya Rudolph och Post Malone.

Annons

68-årige Chan kommer att låna ut sin röst till den vise mutantråttan Sage som fungerar som överhuvud för ninjasköldpaddorna Donatello, Leonardo och Rafael. Dessa fyra röstgestaltas i sin tur av Micah Abbey, Nicolas Cantu, Shamon Brown Jr. respektive Brady Noon.

Sedan Turtles gjorde sin entré som serietidningsfigurer 1984 har de varit föremål för en lång rad filmer och tv-serier under årens lopp.

Den animerade "Teenage mutant ninja turtles: Mutant mayhem" får amerikansk biopremiär den 4 augusti. När den går upp i Sverige är ännu oklart.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons