Annons

Chan bekräftar: Det blir en "Rush hour 4"

I mer än sju år har det ryktats om en uppföljare och nu ser "Rush hour 4" att officiellt vara i pipelinen, åtminstone om vi får tro Jackie Chan som meddelar att "filmen har ett manus" .
Film • Publicerad 10 december 2022
Chris Tucker och Jackie Chan vid premiären av "Rush hour 3" i juli 2007. Nu är det dags för en uppföljare. Arkivbild.Foto: Kevork Djansezian/AP

Både Chan och Chris Tucker, som spelat Hongkong-polisen Yan Naing Lee respektive högljudde Los Angeles-snuten James Carter i de tidigare filmerna, har länge sagt att de velat återvända till rollerna om rätt manus skulle dyka upp, skriver Metro Uk.

Den första delen av actionkomedin hade premiär 1998 där de två poliserna parades ihop för att knäcka ett internationellt brottssyndikat. Den blev en omedelbar succé mycket tack vare kemin mellan de två huvudrollsinnehavarna och gav upphov till två uppföljare.

Annons

Nu har det gått 15 år sedan den senaste filmen släpptes 2007. En fjärde del har länge varit på tal, men manuset har hittills inte ansetts hålla måttet.

Det är inte klart vem som kommer att regissera "Rush hour 4". Brett Ratner, som låg bakom de tre tidigare filmerna, anklagades 2017 för sexuella trakasserier av sju kvinnor – inklusive skådespelerskorna Olivia Munn och Natasha Henstridge.

Han förnekar alla anklagelser, men har inte regisserat en film sedan 2014.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons