Annons

Chalamet sjunger själv i Bob Dylan-biografi

Film • Publicerad 8 april 2023
Skådespelaren Timothée Chalamet ska axla uppdraget att sjunga som Bob Dylan i porträttet av artisten.
Skådespelaren Timothée Chalamet ska axla uppdraget att sjunga som Bob Dylan i porträttet av artisten.Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP

James Mangold ska regissera filmen om Bob Dylan, "A complete unknown", som planeras att börja filmas i augusti. När The Hollywood Reporter frågade regissören om Timothée Chalamet, som ska spela artisten med den särpräglade sångrösten, ska göra sånginsatsen på egen hand svarade Mangold: "Självklart!".

Filmen baseras på boken "Dylan goes electric" av författaren Elijah Wald och manuset är skrivet Jay Cocks.

Annons

– Det är en så fantastisk tid i amerikansk kultur och historien om en ung, 19 år gammal, Bob Dylan som kommer till New York med typ två dollar på fickan och som blir en världssensation inom tre år, säger James Mangold till The Hollywood Reporter.

Timothée Chalamets sångröst kommer kunna höras redan i december i filmen "Wonka" som fungerar som föregångare till klassikern "Kalle och chokladfabriken".

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons