Annons

Britney hyllas av Cher och Cyndi Lauper

Britney Spears slipper det förmyndarskap hon har levt under i 13 år. Nu hyllas hon av musikkollegorna.
Musik • Publicerad 13 november 2021
Cher var en av artisterna som kommenterade beslutet att Britney Spears från och med nu slipper leva under förmyndarskap. Arkivbild.
Cher var en av artisterna som kommenterade beslutet att Britney Spears från och med nu slipper leva under förmyndarskap. Arkivbild.Foto: Richard Shotwell

Flera artister firar att Britney Spears numera har bestämmanderätt över sitt eget liv, rapporterar musiktidningen Billboard.

På Twitter publicerar Cher ett inlägg med ett glatt utrop i versaler, följt av flera dans- och tårtemojis samt texten "Hon är fri, fri fri, friiiiiiiiiiiii".

Annons

Cyndi Lauper skriver ett enkelt "grattis", och taggar Britney Spears.

Även Missy Elliott kommenterar domstolens beslut om att upphäva förmyndarskapet med orden "Må välsignelserna fortsätta komma till dig! Och inget annat än lycka, kärlek och frid från och med nu".

Soulsångerskan Dionne Warwick konstaterar att det är ett firandets dag och modedesigner Vera Wang skriver på Twitter "Frihet! Så glad för sin skull!".

Det var sent på fredagskvällen, svensk tid, som beslutet kom att en domstol i Los Angeles upphäver förmyndarskapet.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons