Annons

Brian Cox: "Johnny Depp är överskattad"

Nöje • Publicerad 16 januari 2022
Brian Cox spelar patriarken i HBO-serien "Succession" och är aktuell med sin självbiografi. Arkivbild.
Brian Cox spelar patriarken i HBO-serien "Succession" och är aktuell med sin självbiografi. Arkivbild.Foto: Charles Sykes/Invision/AP

"Succession"-stjärnan Brian Cox har släppt sin självbiografi, "Putting the rabbit in the hat", där han frispråkigt berättar om roller han skippat och skådespelare han inte har så mycket till övers för.

Enligt ett utdrag som Variety tagit del av så tackade Brian Cox nej till rollen som Governor Weatherby Swann i "Pirates of the Caribbean"-serien. En anledning var att Cox ansåg att filmerna var en "Johnny Depp som Jack Sparrow-show".

Annons

"Även om han är personlig så är han överdriven och överskattad", skriver Cox och fortsätter:

"Jag menar, ta 'Edward Scissorhands'. Låt oss slå fast att om du har sådana händer och blek, ärrad ansiktssminkning, behöver du inte göra någonting. Och det gjorde han inte heller. Och efter det har han gjort ännu mindre. Men folk älskar honom. Eller, de älskade honom. De älskar honom inte så mycket nu för tiden, förstås".

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons