Annons

Bill Skarsgård spelar vapenhandlares son

Film • Publicerad 9 maj 2023
Bill Skarsgård spelar sonen till den ryskfödde amerikanske vapenhandlaren från filmen "Lord of war". Arkivbild.
Bill Skarsgård spelar sonen till den ryskfödde amerikanske vapenhandlaren från filmen "Lord of war". Arkivbild.Foto: Richard Shotwell/AP/TT

Nicolas Cage kommer tillbaka till vita duken som vapenhandlare. Denna gång med en son, spelad av Bill Skarsgård, i uppföljaren till filmen "Lord of war" från 2005.

"Lord of war" spelas in i höst, rapporterar Variety.

Annons

I filmen upptäcker den ryskfödde amerikanske oetiska vapenhandlaren Yuri Orlov att han har en son, Anton, som försöker bräcka sin pappa. Anton samlar en armé av legosoldater för att kriga i Mellanöstern, vilket utlöser en bitter generationsstrid som ställer far mot son.

"Jag ser fram emot att tillbringa mer tid i sällskap med den charmiga djävul som är Yuri Orlov och nu hans oäkta son som visar sig inte vara legitim på något sätt och vis", säger manusförfattaren och regissören Andrew Niccol i ett uttalande.

Cage är medproducent till filmen och Skarsgård står som exekutiv producent.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons