GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Både konstnärligt och kommersiellt

Sudan Archives

Album: Athena
Bolag: Stones Throw Records
Genre: R&B/Soul

Med inspiration från sudanesisk folkmusik och nordöst-afrikansk fiolteknik, bygger Sudan Archives (Brittney Parks) sin unika stil av elektronisk R&B och futuristisk neosoul. Debuten ”Athena” föregås av två EP:s från den amerikanska sångerskan och violinisten. På albumet ges vi mer R&B och kommersiella tongångar än tidigare, men skivans 14 spår lämnar också utrymme för konstnärliga utsvävningar.

Solange och FKA Twigs är gångbara artistsyskon till Sudan Archives, Parks slätstrukna röst är visserligen inte i jämförelse men hon väger upp det med originell genremix och fiolspel. ”Athena” kräver dock repetition för att färgen i fjäderdräkten ska framträda ordentligt och det finns risk för att lyssnaren tröttnar på vägen dit.

Läs mer