Annons

Ännu en kvinna stämmer Cosby för sexövergrepp

Nöje • Publicerad 1 januari 2023
Bill Cosby anklagas åter igen för sexuella övergrepp. Arkivbild.
Bill Cosby anklagas åter igen för sexuella övergrepp. Arkivbild.Foto: Matt Slocum/AP/TT

Nu anklagar ännu en kvinna den 85-årige komikern Bill Cosby för sexuella övergrepp, skriver Billboard. Kvinnan lämnade in en stämningsansökan på fredagen där hon hävdar att Bill Cosby lovat att hjälpa henne med karriären men att han istället drogat och tvingat sig till ett samlag med henne vid ett möte 1986. I början av december lämnade fem andra kvinnor in en stämningsansökan där de anklagar Cosby för liknande sexuella övergrepp.

Enligt Cosbys talesperson förnekar han till anklagelserna.

Bill Cosby släpptes ut ur fängelse 2021 efter att ha avtjänat ett nästan tre år långt fängelsestraff för att ha drogat och sexuellt utnyttjat en kvinna 2004. Han släpptes efter att hans fängelsedom ogillats av appellationsdomstolen i Pennsylvania. Senast i somras slog en civilrättslig domstol fast att Bill Cosby förgripit sig sexuellt på en minderårig flicka vid Playboy Mansion 1975.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons