Annons

Alesso gör hemlig spelning i Göteborg

Den svenska housestjärnan Alesso gör sin första spelning i Sverige på två år. Spelningen äger rum på en hemlig plats i närheten av Göteborg.
Musik • Publicerad 11 augusti 2021
Den svenska housestjärnan Alesso gör en hemlig spelning i Göteborg i augusti. Arkivbild.
Den svenska housestjärnan Alesso gör en hemlig spelning i Göteborg i augusti. Arkivbild.Foto: Frida Winter/TT

Spelningen med Alesso blir det andra evenemanget från det svenska konsert- och festivalkonceptet CLSR (uttalas "Closer"). Själva idén är att låta stora artister spela på spektakulära och oväntade platser med få personer i publiken, i Alessos fall 600.

Konceptet hade premiär den 17 juli i år, då den svenska dj:n och producenten Jeremy Olander spelade för 300 personer vid slottet Stora Sundby utanför Eskilstuna.

Annons

Alesso kommer att spela ett set som går under namnet "Eclipse" – ett set som han aldrig tidigare har spelat på hemmaplan. Spelningen äger rum den 28 augusti

"Jag är jättetaggad på att stå på scenen igen i Sverige, alltid en speciell känsla att spela i Sverige", säger Alesso i ett pressmeddelande.

Biljetterna släpps klockan 10.00 torsdagen den 12 augusti. I biljetten ingår även transport till och från den hemliga spelningen, från en central plats i Göteborg.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons