Annons

Adele avslöjar: släpper ny singel

Musik • Publicerad 5 oktober 2021
Adele släpper ny musik för första gången på sex år. Arkivbild.
Adele släpper ny musik för första gången på sex år. Arkivbild.Foto: Jordan Strauss/AP/TT

Efter veckor av spekulationer avslöjar brittiska stjärnan Adele att en ny singel släpps nästa vecka. Den heter "Easy on me" och kommer ut den 15 oktober, det meddelar Adele via en video som postats i hennes sociala medier

Sångerskan har ännu inte bekräftat att hennes nya album döpts till "30". Siffrorna började plötsligt dyka upp på reklamtavlor runt om i världen och projicerades på kända byggnader som Tate Modern i London och Brooklynbron i New York.

Annons

Adeles "25", som kom 2015, fick sin titel efter den brittiska sångerskans ålder när hon började jobba med skivan. Hon är nu 33 – och ifall den kommande skivan verkligen får titeln "30" skulle hon ha påbörjat arbetet 2018.

Fans spekulerar nu i att skivan kommer den 19 november. Taylor Swift tidigarelagt sitt nya album till den 12 november – eventuellt för att undvika en krock med Adeles efterlängtade comeback, skriver The Guardian.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons