Annons

Socialdemokraternas tid som ledare är förbi

Socialdemokraterna borde inse att deras tid är förbi, det finns inget kvar att vara stolta över för deras del, påstår signaturen Oberoende.
Politik • Publicerad 21 juli 2019
Detta är en insändare i Borås Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Jag tror inte att Socialdemokraterna frivilligt lämnar ifrån sig makten till de som bättre kan förvalta medborgarnas förtroende, menar skribenten.
Jag tror inte att Socialdemokraterna frivilligt lämnar ifrån sig makten till de som bättre kan förvalta medborgarnas förtroende, menar skribenten.Foto: Jonas Ekströmer/TT

”Backagårdsbadet ändrar öppettider”. Informationen enligt citatet står att läsa på Marks Kommuns hemsida. Är det någon som blir förvånad av att anledningen är upprepade störningar där personal och badgäster utsatts för hot och våld från en grupp barn och ungdomar?

Detta är ett resultat av den förda politiken som i många år förts av Socialdemokraterna och andra vänsterliberala politiker i landet liksom i många regioner och kommuner. Detta är bara ett exempel på hur det går när medborgarna ger Socialdemokrater och deras svans förtroendet att styra över land, regioner och kommuner.

”Jag anser att dagens bilbränder, explosioner, dödsskjutningar, hot och trakasserier som i grunden förstör det trygga land som våra förfäder byggde upp beror på detta styre.”
Annons

Jag anser att dagens bilbränder, explosioner, dödsskjutningar, hot och trakasserier som i grunden förstör det trygga land som våra förfäder byggde upp beror på detta styre. Socialdemokraterna borde inse att deras tid är förbi, det finns inget kvar att vara stolta över för deras del.

Jag tror dock inte att Socialdemokraterna frivilligt lämnar ifrån sig makten till de som bättre kan förvalta medborgarnas förtroende. Hoppet står därför till att medborgarna protesterar och i val avsätter odugliga vänsterliberala politiker.

Oberoende

Annons
Annons
Annons
Annons