Annons

Låt en pensionär få parkera

Den person, den organisation eller det företag som upplåtit parkeringsrättigheterna till Q-Park torde sakna verklighetsuppfattning, menar insändaren.
Parkering. • Publicerad 21 juli 2019
Detta är en insändare i Borås Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Jag reagerar inte mot att vi måste betala. Jag reagerar mot att det förutsätts att vi alla har mobil, skriver Tommy Askman.
Jag reagerar inte mot att vi måste betala. Jag reagerar mot att det förutsätts att vi alla har mobil, skriver Tommy Askman.Foto: Arkivbild

Parkeringen utanför Boda Vårdcentral och Närhälsans Apotek är numera avgiftsbelagd och man kan endast betala med mobil. Vi är ett stort antal äldre som besöker dessa enheter.

Jag reagerar inte mot att vi måste betala. Jag reagerar mot att det förutsätts att vi alla har mobil. Den person, den organisation eller det företag som upplåtit parkeringsrättigheterna till Q-Park torde sakna verklighetsuppfattning eller är det endast girigheten som styr?

Annons

Naturligtvis kommer upplåtaren hävda att syftet var att få bort dem som eventuellt långtidsparkerar på denna parkering. Det hade kunnat ordnas på annat sätt till en kostnad som inte överstiger den nuvarande.

Tommy Askman

Annons
Annons
Annons
Annons