Annons

Gunnar Andersson, först på M:s lista i Herrljunga

På första plats Gunnar Andersson är förstanamn på Moderata samlingspartiets lista (M) i Herrljunga och en av fem moderater i kommunfullmäktige.
Herrljunga • Publicerad 15 september 2010
Foto: 

Hur går det för er i valet?

– Förhoppningen är att vi ska öka våra platser för att få genomslag för vår politik. Vi har varit väldigt drivande i frågan om hur Herrljunga ska utvecklas och växa och det arbetet grundar sig från förra mandatperioden då vi gjorde en framtidsresa genom kommunen då vi lyssnade på vad väljarna vill och använde det som underlag i arbetet för att öka befolkningsantalet till 10?000. Vi har drivit frågor för att öka företagandet och viktigt är att vi i alliansen haft ett bra samarbete.

Annons

Vilken är din viktigaste fråga?

– Att en liten kommun som Herrljunga har råd med bra vård och bra skola. Det får vi genom att se till helheten utan att isolera frågor var för sig. Vi måste ta ett generellt grepp kring skola och barnomsorg samt äldreomsorg.

Varför ska herrljungaborna rösta på er?

– För att vi försöker lyssna på människor och se helheten på ett realistiskt sätt. Vi går inte ut med löften som inte går att genomföra.

Hannah Larsson
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons