Annons
Nyheter

Rena karusellen!

Nyheter • Publicerad 14 oktober 2010

Ibland snurrar livet på i 180, ibland mer... Mitt liv har den senaste perioden varit rena karusellen, det har bara gällt att klamra sig fast och hänga med så gott det går! Det mesta som hänt har varit roliga saker, men även roliga saker tar mycket tid... Jag som annars är en nattuggla känner det som att någon slått mig i huvudet då klockan börjar närma sig 21.30 snåret... Ja, så kan det vara, nu ser det ut som om vi går in i en något lugnare period. Det är mycket periodvis med att få ihop arbetsliv, Hans resor, alla barnen, hunden, föreningsliv, samt att vi storrenoverar...

Nåja, snart kommer målaren och det kommer bli så fint, så fint! I dag har jag och killarna varit lediga. Joel var på sitt första riktiga besök hos tandhygienisten, allt gick bra! Eftersom han var så duktig och vi var så tidigt ute gick vi och tog en morgonfika på Orion. Mysigt! Sen att Joel ångrade sitt val av krämbulle, och ville ha lite annat var smällar man får ta. Storhandling i blomaffären. Här ska det göras höstfint! Unnade mig fina citronträd som antagligen kommer bära små citroner, spännande ska det bli!

Ett besök på kyrkogården och tände ljus hörde också till dagens bestyr. Kommer själv i håg hur jag följde med mamma till kyrkogården då jag var liten. Nu är det jag och killarna som går där! Vi tvättade av lyktan och de tyckte det blev fint då vi tände ljus! Personligen tycker jag att kyrkogårdar, (eftersom jag mest besöker Sankt Sigfrids är det mest denna kyrkogård jag kan uttala mig om) är ett rofyllt och skönt ställe. Hela stället andas vila och lugn och ro. Ett skönt ställe att avläga en visit på då livet har snurrat otroligt fort!

Fredrika Thornander
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons