Annons
Nyheter

Många möten blir det...

Nyheter • Publicerad 7 september 2010

Tror att ni är många som känner igen sig så här i terminsstart. Många möten på i barnens klasser och deras olika föreningar blir det... Och har inte barnen föräldramöten, så har jag det själv... I kväll hade jag mitt föräldramöte. Tror det gick okej. Ingen somnade i alla fall... Efterom Hans har varit bortrest har jag pusslat lite med barnvakt på kvällarna då de olika mötena ägt rum. Joel tycker INTE om att bli lämnad igen ,efter en dag på dagis...

Så i morgon, onsdag är det min lediga dag. Jag ska mysa med killarna. Vi måste också passa på att mysa lite på Ica. Jag ska handla till våra tre kalas i helgen. Och framför allt jag ska ha sovmorgon en hel timma längre än vanligt. I morgon ringer inte klockan förrän klocka 06.00! Hurra! Hoppas ni har en trevlig dag!

Fredrika Thornander
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons