Annons
Nyheter

Lov -veckan slut...

Nyheter • Publicerad 2 november 2009

Barnens lovvecka slut... Vi hade en bra vecka, bitvis fullt upp, men vi hade också tid att ta det lugnt. Många kompisar befann sig i vårt hus. Visst kan det bli lite rörigt ibland, men så kul att ens barn har kompisar! Vi hann i alla fall med lite av varje, bland annat sov både Julia och Jonathan över med kompisar, vi var på Naturhistoriska museet i Göteborg, de var på bio, de hann med flera Halloweenfester, besök på kyrkogården, djurparksbesök med mera.

Även om det på ett sätt blir intensivare när de stora barnen är hemma så får man ändå fantastiskt bra hjälp av dem. De där små korta stunderna man får hjälp blir guld värda, så att man tex får hänga tvätten i fred (ja, hör och häpna nu tvättar vi åter i detta hus), om killarna sover kan jag gå på promenad med hunden själv, så ringer de stora barnen om de små skulle vakna. Extra bra var det att ha hjälp av dem eftersom Hans var i USA. Han kom hem i eftermiddags, skönt!

Denna veckan går nog i lite lugnare tempo, eftersom båda småkillarna har lite kli i ögonen och småsnörvlar lite grann. Hoppas att det stannar vid detta...

Fredrika Thornander
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons