Annons
Nyheter

Lite trötta idag...

Nyheter • Publicerad 17 november 2009

En lite matt dag idag... Jag och killarna var faktiskt lite småkrassliga av sprutan. Vi var på mammafrukost, vilket som vanligt var trevligt. Det kommer jag definitivt att sakna då jag börjar jobba! Kul att prata av sig om glädjeämnen och bekymmer, samt nu har ju faktiskt barnen lite utbyte av varandra!

Dagen förflöt sedan lugnt, lite skjutsande till aktiviteter för Jonathan och Julia.

Annons

Ibland då jag åker förbi ett hus på landet tänker jag: "Åh, så idylliskt och rofyllt det ser ut!" Men vid närmare eftertanke är det säkert än mer hektiskt, ett evigt skjutsande till och från aktiviteter. Bor man i ett samhälle som vi gör så kan ju vi föräldrar ofta hjälpas åt, en lämnar, någon annan hämtar. Inte heller vill jag att barnen ska behöva flytta hemifrån väldigt tidigt, som jag läste om i tidningen i dag, bara för att kommunikationerna är så dåliga dit man bor.

Nej, det där med att bo på landet tänker jag bara hålla mig till på somrarna, då uppskattar jag det fullt ut!

Kvällen avslutades för min del på ett styrelsemöte. Egentligen hade jag lite funderingar på om jag hinner engagera mig i detta, men det slutade med att jag blev ordförande... Som tur är kommer vi att dela på sysslorna så gott det går. Och lägger man bara ribban på rätt och lagom nivå så ska det säkert hinnas med! Nu ska jag smyga in och pussa mina barn godnatt!

Fredrika Thornander
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons