Annons
Nyheter

Inte sämre än att man kan ändra sig...

Nyheter • Publicerad 28 oktober 2010

Ja, man måste ju alltid pröva ett misslyckande igen. Nyss skrev jag att jag hade en kompis som hade handlat så fina saker på postorder. Jag försökte, men hittade inget. Nu har jag dock ändrat mig... Inom loppet av tre dagar har jag handlat på fyra olika ställen... Mycket beställde jag. För att döva mitt dåliga samvete kan jag trösta mig att många av julklapparna faktiskt blev klara!

När det väl fungerar och man hittar bra saker, så är det helt klart en tidsvinst, än att gå på stan i olika affärer och kanske ha alla fyra barnen med sig... Nej, nu har jag i alla fall prövat. Får se om jag blir nöjd när allt kommer...

Annons

I morgon hoppas jag klara av lite av småkillarnas julklappar. Planen är nämligen att åka till Gekås. Eftersom killarna är krassliga (igen) vågar jag inte ta beslutet förrän i morgon, men om jag åker ska jag helt klart jämföra, vilket som var bäst, handla på nätet eller virra runt i denna enorma affär!

Trevlig helg!

Fredrika Thornander
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons