Annons
Nyheter

Helgen som gått...

Nyheter • Publicerad 31 januari 2010

Innan helgen startade hade vi egentligen bestämt oss för att ha en uteaktivitetshelg. Nu tyckte vi att det var alldeles för kallt för killarna, så det fick bli någon promenad i stället.

Julia hade tjejmys för första gången med några kompisar på pizzerian innan de sov över ihop. Ja, tiden går,hon börjar så smått också bli stor... På lördagen var hon för första gången på kalas på Laserdome, det gillade hon också! På kvällen var vi bortbjudna. Där vi var det 11 barn, så det var liv i luckan, och trevligt!

På söndagen åkte Julia och jag spark. Så kul det är! Konstigt att det inte är fler som gör det! Ett helt gäng med barnens kompisar var här på söndag eftermiddag. Vi hade eldat eftersom vi tyckte det var kallt, men då vi var två vuxna och nio barn i vardagsrummet så hade vi det väldigt varmt och skönt här i huset!

Fredrika Thornander
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons