Annons
Nyheter

En svettig vecka

Nyheter • Publicerad 24 september 2010

Här har det varit en varm vecka... Killarna har haft närmare 40 grader i feber! Inget vidare alls! Nu är det hela över, de är bara lite medtagna, men dock feberfria! Skönt! Det är tur att de är friska för vi har en hektisk helg... Gammal som ung i familjen är involverad i våra bestyr två gånger per år. Det är då vi anordnar "barnprylmarknad". Det är en rolig , men intensiv lördag.

Det andra inte längre behöver eller använder säljer vi vidare till andra barnfamiljer! Bra för både miljön och plånboken!

Annons

Just denna försäljningsdag, lördag infaller med Julias födelsedag... Nu var det bara då som Ribbingsgården var ledig, så det fick bli så här. Hon fyller i alla fall 10 nu på lördag! Efter försäljningens slut har vi lovat att klockan 14.00 ska vi ha fikakalas på plats och sedan får barnen välja vad de vill äta på kvällen. Julia har valt pizza. Perfekt med tanke på att det brukar bli en låååång dag. Hon har redan hunnit med kalas på Laserdome och släktkalas. Så det blir nog bra, trots att hon får jobba med oss denna dag. Då vi hade släktkalaset räddades vi av slumpen kan man säga... Mina släktingar, som inte alltid dyker upp, dök inte heller upp denna gång. Just denna gång kan man tycka att det fanns en mening med det, eftersom jag hade gjort tre fina jordgubbstårtor och tappade den ena i golvet!

Ja, Hans släktingar roade sig med att ta kort på mig i all tårtsörjan, men, men. Tårtan räckte ju nu i alla fall och det blev till och med över...

På lördag hinner vi inte med att göra egen tårta, tur att man kan köpa färdiga!

Trevlig helg!

Fredrika Thornander
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons