Annons
Nyheter

"Betala räkningar? Kul!"

Nyheter • Publicerad 7 september 2010

Ja, visst behöver man sig ibland en tankeställare...Tycker reklamen för Cancerfonden är riktigt, riktigt bra, därifrån kommer citatatet till rubriken. Det gäller att stanna upp och njuta, eller helt enkelt bara njuta av allt virrvarr! Mitt liv snurrar ofta på i ett högt tempo, vilket jag för det mesta gillar. Men att ha stor familj, en man som reser en del, husdjur, hus och diverse fritidssysselsättningar tar sin lilla tid... Men ibland tror jag att vi stressar upp oss i onödan. Det mesta löser sig ändå. Vi hade 18 personer här på mat i lördags kväll. Vi bestämde oss för att ta tillvara denna fina dag, och städade av det värsta och bestämde oss för att bjuda på hamburgare med tillbehör och glass och varma hallon till efterrätt. I stället för att förbereda mat i timtal gick vi till djurparken med småkillarna. Så bra dagen blev! De allra flesta gillar faktiskt hamburgare, så gästena blev nöjda de med!

I går blev jag dock lite stressad... Jag trodde Joel var med Julia och hennes kompis och lekte, men han hade smitit därifrån... Bara i några minuter, men det räckte... Ja, vi upptäckte att han varit själv vid diskhon i köket. Han hade lagt i proppen, tömt handlotion på ca 250 ml i vasken, tilsammans med en flaska handsprit och toppat det hela med en påse lös-te... Ja, inte var det roligt då inte... Men något att tänka på då man sitter där om ett par år i sin ensamhet...

Fredrika Thornander
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons