Annons
Nyheter

I Örebro vill ingen bo?

Nyheter • Publicerad 26 februari 2009

Är det så?

Det är i alla fall vad många Boråsare kommer att sjunga på stadens gator den 10/4, närmare bestämt på långfredagen. Då spelas nämligen årets bortapremiär i allsvenskan för eleganterna IF Elfsborg. Föga förvånande har jag redan planerat att ta en tripp dit. Skulle du vara sugen på att åka buss upp följer nedan info från researrangör Guliganerna.

Annons

För att pejla intresset slängde jag upp en evenemangsgrupp på Elfsborgs-sidan på Facebook. Där har redan över 170 personer anmält att de tänkt bege sig till Örebro. Intresset ser med andra ord bra ut.

www.guliganerna.se

Äntligen är det dags för årets första resa. Den går till Örebro på långfredagen den 10e april. Vi står i år på långsidan på grund av diverse ombyggnationer.

Det finns därför inga ursäkter att inte åka med. Guliganerna storsatsar på denna resa och vi hoppas att vi kan slå antalet som åkte med till Kalmar förra året då vi hade åtta bussar. Vi kommer inom de närmsta dagarna att göra klart med en pub där vi kommer att ladda upp inför matchen.

Observera att det är biljettförsäljning som gäller på denna resa. Priset för resan är 150 kr för Guliganernas medlemmar och då kan man givetvis även bli medlem på resan. Är du inte medlem i Guliganerna tillkommer 100 kr på respriset.

Info

Datum: 10/4

Pris: 150 kr för samtliga Guliganernas medlemmar oavsett ålder.

Avresa: 9.30

Matchstart: 15.00

Försäljningsställen: Team Sportia i stan och Knalleland samt inom kort ICA i VårgårdaSista försäljningsdag: 7 april

Eric Sjölin
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons